Dle toho co jsem viděl na WA skupině to byla velmi povedená akce. Mrzí mne, že jsem nemohl dorazit. Díky putují Škorpíkovi za pořadatelství. Na MotoRoute srazu jsem ale nelenil a šířil dobré jméno klubu. Prima jsem si tam pokecal s mým spolubydlícím z chatky, mimochodem bývalým majitelem Vefra RC 36. V současné době sedlá Crostourera a moc si je pochvaluje. Takže zde zodpovím jeho dotaz, který může pomoci k rozhodnutí i ostatním majitelům VFR nebo prostě jen sympatizantům s tímto ikonickým čtyřválcem. Pokud máte zájem o tuto komunitu, nebojte se nás navštívit na některém srazu. V roce 2027 budou srazy vycházet na druhý květnový a druhý zářijový víkend. Že ještě nemáte zaplacené členství v klubu nevadí, poznáme se na srazu a pak se rozhodnete, zda vám to vyhovuje nebo ne. Místo konání bude oznámeno během zimních měsíců zde na klubovém portále. Jinak ke členství v klubu také není potřeba být majitelem Vefra. Tenhle model se už nevyrábí (což je mimořádně velká škoda), takže nabídka se ztenčuje a my jsme v klubu velmi tolerantní. Ostatně jezdíme i na řadových čtyřválcích, boxerech atd. Takže rádi Vás uvidíme.