Přátelé, kamarádi, VeFRáci Vím, že jste všichni nedočkaví, dokonce Kory Už mi psal na WA, omlouvám se, blíží se volby a mám toho .... Někde musím vydělávat abych mohl trápit motorky. Tak alespoň krátceTermín srazu je jasný. víkend 18. - 20. 9. 2026. ,Místo srazu Hotel Monínec:
moninec.nhr.cz/cs/ubytovani , pokoje máme rezervované v Chatě Javorka. Dvoulůžkové pro páry, pro ostatní 3 a 4 lůžkové. Je to cca 50 m od hlavního hotelu, kde jsou snídaně a večeře a hlavně pití. Cena je za dvoulůžkový pokoj 5 070,- Kč 80,- Kč ubytovací poplatek včetně snídaně. Za 3 lůžkový 6 750 Kč 120,- Kč ubytovací poplatek a za 4 lůžkový 10 410 Kč 160,- Kč ubytovací poplatek. Jako ubytovaní máme volný vstup do hotelového wellness:
moninec.nhr.cz/cs/wellness, To bych navrhoval využít skupinově po sobotní vyjížďce, Jako ubytovaní máme každý den 1 hod zdarma, tak bych to udělal že po vyjížďce bych objednal skupinové jen pro nás cca 1,5 hod.Strava: normálně v restauraci je minutkové menu anebo je možnost si objednat servírované menu. Restauraci bychom využili jen v pátek, v sobotu navrhuji udělat grilovačku. Abychom to měli takové volnější. Otevírací doba restaurace je od 11:00 do 22:00 hodin (v pátek a v sobotu 11:00 - 24:00), kuchyně vaří od 11:00 do 21:00 hodin (v pátek a v sobotu od 11:00 - 21:30 hodin). Snídaně se podávají v hotelové restauraci v čase od 8:00 do 10:00 hodin.
Já budu na místě zhruba od 12.00 abych mohl vítat přijíždějící posádky.
Program:
Pátek: příjezd do hotelu, ubytování, večeře, lidová veselice
Sobota: Snídaně 08 -09, 09.30 odjezd na vyjíždku.- Tábor (prohlídka podzemí, náměstí Jana Žižky, výstup na kostelní věž aby jste viděli celý TA - zámek Červená Lhota prohlídka - Oběd - hrad Kámen (nová expozice motorek a hradu) - zpět na Monínec
Neděle - loučení objímání odjezd
Ještě se pokusím dát do příloh jídelníčky. Ale nemám je v povolených formátech, tak to musím předělat
Scorpík