Akce clubu

Podzimní sraz Sobotín - 25.-27.9.2015

Seznam článků

Sobotin_Dolte_2015 Podzimní sraz 2015 se uskutečnil v Sobotíně - bikers hotel Dolte

Bohužel pracovní povinnosti mi poněkud zkomplikovaly účast na akci, takže jsem mohl dojet až v sobotu. Naštěstí se však našli náhradníci, kteří se nabídli, že na místě s organizací pomohou, aby nakonec vůbec nedojeli. Že Maxxi? :-)Ale nic se neděje. Večírek v pátek se vcelku vydařil. Jen Brachaczovi ubližovala slečna sekretářka (alias servírka Vendy).Předpověď počasí na sobotu nevypadala vůbec dobře. Podle radaru dokonce pršelo. Ale podobně jako na jaře, realita byla nakonec mnohem lepší. V Sobotíně ani nekáplo, takže nic nebránilo venkovním aktivitám. Někteří se jeli projet, někteří zajeli na koloběžky z Dlouhých strání do Koutů. V sobotu večer jsem slyšel příběh z instruktáže při předávce koloběžek:

„Jeďte opatrně, už tady bylo několik vážných úrazů.“

„To zvládnem, my jsme motorkáři.“

„A proč nejezdíte na motorce?“

„Protože jsme ještě všichni ožralí!“ :-)

 Sobotní večery bývají většinou pohodovější, podle následků z pátku. Tady to nevypadalo. Hotel byl zcela plný. Kromě nás tam měly sraz ještě další dvě partičky, takže ve výčepu to žilo. A ještě tam byla nějaká sportovní výprava z Jičína. Ty jsme ale pochopitelně ve výčepu neviděli a oni z nás asi taky radost zrovna neměli, i když ráno se tvářili, jako že v pohodě. :-)

 Nedělní cesta domů byla parádní. Po delší době jsem nejel sám a v zatáčkách na I/11 mi dělal Veverčák předjezdce, což je neskutečný luxus, když nemusíte řešit, jestli je na silnici nějaký bordel nebo překážka. V Žamberku se loučíme, proto mě vcelku překvapuje, když v zrcátku uvidím červenou dvanáctku i na třistadvanáctce do Libchav. Ale tam už se definitivně odpojuje a dále už každý sám.