Motoatlas Alpy - Hallwag

 

Číst dál: Motoatlas Alpy - Hallwag V době navigací se atlas nebo mapa jeví jako přežitek. Svým způsobem je. Zvláště, pokud je mapa papírová. Na motorce vcelku trpí. Když foukne, trhá se. Když prší, saje vodu a ztrácí pevnost. Často není levná a nevydrží dlouho. Ale na druhou stranu, když chcete naplánovat trasu, není nad mapu, kde krásně všechno vidíte. Nepotřebujete elektřinu, netrápí vás docházející baterka ani nečitelný displej na slunci.

HONDA VFR Czech club "SLOVENSKA SKUPINA" - pridaj sa

Motorkari, priatelia a priaznivci nielen sedlajuci Hondu VFR,

Číst dál: HONDA VFR Czech club

ale i vsetci ktory mate radi spolocnost, zabavu, cestovanie, akcie a zrazy pridajte sa k nam do klubu "HONDA VFR Czech club". Sme oficialny klub pod zastitou a s podporou oficialneho zastupenia HONDA.CZ. Klub funguje viac ako 10 rokov. Vekove zlozenie je od najmensich tj. deti clenov klubu az po tych najstarsich, nielen clenstvom v klube, ale aj vekom. S posobnostou nie len z celej ceskej republiky, ale aj slovenska.

PINLOCK - seřízení

Číst dál: PINLOCK - seřízení

Pinlock patří obecně mezi oceňovanou součástku. Dvojité sklo zabraňuje, nebo alespoň minimalizuje mlžení. Pochopitelně základem je pinlock nasadit a nesundávat. Jinak se siliconové těsnění ošoupe a pinlock už tak dobře netěsní. Ale co když se přesto mlží?

PF 2016

Rok 2015 je za námi a nový právě začal, což je ideální doba k ohlédnutí za uplynulým rokem a zamyšlením nad další činností klubu v roce 2016.

TCX Infinity

 Číst dál: TCX Infinity  

Před časem jsem napsal recenzi bot, které se za léta provozu skvěle osvědčily. Firmu Oxtar koupila firma TCX, ale model Infinity to kromě názvu nijak nepoznamenalo. A tak, když se stávající boty po osmi letech provozu začaly poroučet, místo nekonečného zkoušení jsem se rozhodl pořídit znova ty stejné, osvědčené, odzkoušené. Nikam nemusím, objednám přes web. Ale bohužel. Výrobce usoudil, že model zastaral a uvedl nový model. Provedení, které bych chtěl už se jen vyprodává a moje velikost není.