Články

PODĚKOVÁNÍ


Loučíme se s druhou sezónou, ve které funguje Czech VFR club a tak jsem se rozhodla přispět článečkem o těch, kteří si zaslouží poděkování.
V první řade musím říct, že dík patří vám všem, kteří se akcí účastníte a přispíváte k dobré atmosféře a pohodě, účastníte se soutěží, jezdíte na vyjížďky a bavíte se spolu s ostatními...


Na akcích se setkáváte s nejrůznějšími soutěžemi, v nichž máte možnost získat ceny velice hodnotné i ceny spíše symbolické. Mezi naše opakované sponzory, kteří nám dávají právě ty hodnotnější ceny patří firmy Contra Praha a Luco.
Společnost Contra Praha s.r.o. se zabývá převodovou technikou a specializuje se na řetězové převody. Svým zákazníkům poskytuje komplexní služby v tomto oboru, řeší požadavky zákazníků od počátku konstrukčního řešení až po kompletní dodávku komponentů pro výrobu zařízení. Společnost funguje již od roku 1992, v její nabídce najdeme například řetězy, řetězová a ozubená kola, plastová vedení řetězu, napínací systémy, volnoběžky, řetězové spojky a omezovače kroutícího momentu, montážní nářadí a nejrůznější maziva. Firma Contra Praha má sídlo v Praze, ale její pobočky najdeme také v Brně, Chebu a Horažďovicích. Více informací najdete na adrese www.contra.cz.
Druhým významným sponzorem je společnost Luco, prodejce počítačů, mobilních telefonů a příslušenství. Prodejna se nachází v Lysé nad Labem. Zákazníci si zde mohou vybrat z široké nabídky výpočetní a mobilní techniky, firma nabízí možnost splátkového kalendáře, nabízejí zde také scannování, zálohování dat, kopírování a tisk. Společnost Luco pro své zákazníky nabízí také služby v oblasti webdesignu. Ti z vás, kteří do prodejny zavítají, čeká nejen příjemné a přehledné prostředí, ale také milá a ochotná obsluha. Bližší informace jsou k dispozici na adrese www.luco.cz.
Velké poděkování v souvislosti s cenami do soutěží patří také Evě a Jirkovi Šebkovým, kteří nám pomáhají sehnat nejrůznější ceny využitím svým možností a kontaktů.
Někdy se v soutěžích objeví také ceny v podobě hrníčků či triček s logem našeho klubu, o jejichž výrobu prostřednictvím reklamních agentur se stará Dave. I jemu patří poděkování za snahu, čas a ochotu, ale také za trpělivost při ne vždy snadném vyjednávání s reklamkami.
Poděkování patří i několika dalším osobám z našeho okolí, které nám pomáhají získat nějaké ceny či nám doporučují kontakty na potenciální sponzory. A i když ne vždy se podaří vyjednat sponzorství, přesto děkujeme za snahu a pomoc těm, kteří se s námi snaží o to, aby ceny byly co nejzajímavější a nejlákavější.
Zároveň bych však chtěla poprosit všechny, kteří mají s naším klubem co do činění, aby se zamysleli, zda v jejich okolí není někdo, kdo by mohl přispět nějakým sponzorským darem do našich soutěží či jinak podpořit naši činnost.

Czech VFR club funguje a běží zejména díky snaze a pracovitosti dvou lidiček. Dave i Sonny tráví obrovské množství svého volného času, aby zajistili fungování klubu po všech stránkách – jsou to hodiny strávené u internetu tvorbou a správou webových stránek, hodiny strávené sháněním ubytování, vyjednáváním s nejrůznějšími lidmi, agendou klubu, přípravou soutěží, plánováním vyjížděk i řadou dalších činnosti, které jsou nezbytné k fungování klubu. Ocenit musíme i jejich trpělivost a vytrvalost, která je při této činnosti nezbytná. Myslím si, že jim patří obrovské díky nejen ode mě, ale i od všech ostatních členů klubu.
Poděkování patří také ostatním, kteří se podílejí na zařizování nejrůznějších věcí, díky nimž se může činnost klubu odvíjet tak, jak se odvíjí - Maxxovi za jeho aktivitu při zařizování srazu v kempu U Bizona, Jevíčským orlům za zázemí u nich v Jevíčku, Šebkovým za pomoc při zajišťování srazu na Benešovsku i za ostatní pomoc v průběhu srazů, ale i mnoha jiným, například za zastavování provozu na křižovatkách při vyjížďkách a za výpomoc v mnoha dalších věcech.
Přesto přese všechno si ale myslím, že péče o klub a jeho činnost by neměla být úkolem jen několika málo lidí, ale že by mělo všem z nás záležet na tom, jak klub poběží a jak se mu bude dařit. I vzhledem k tomu, že čas, síla, možnosti a trpělivost nás všech nejsou nevyčerpatelné, chtěla bych vás všechny poprosit o to, abyste pomohli s těmi činnostmi, s nimiž pomoci můžete, abyste v sobě našli chuť a někdy i odvahu vrhnout se do plánování a organizace a pomohli Davovi a Sonnymu se vším, co klub obnáší. Není nic jednoduššího, než se s nimi domluvit a společnými silami se postarat o to, aby akce klubu byly stále lepší a lepší, ať už při zimním setkání nebo při různých akcích v sezóně…

Mája