Články

autoalarm na moto

Autoalarm


AUTOALARM – MONTÁŽ NA MOTORKU

Příspěvek zaslal Jirka-FAZER1000 (www.motorkari.cz)

Cena alarmu je 1099kč


Ahoj,

takže k fotkám myslím není třeba nic psát, pro představu velikosti u nich máte různé předměty. Siréna má velikost cca 15cm a v průměry asi 8cm.

Video číslo:


1) značí senzor na kufru-není ještě vyveden do dokonalosti, takže nefunguje na 100%.
2)senzor na stojánek
3)signalizace aktivace a deaktivace alarmu (zamčení a odemčení)4)varovná signalizace která předchází vesměs před každým jekotem sirény.
5)senzor na spínací skříňku (bez varování rovnou houká)6)všech 6 tónů sirény

Snad vám to došlo v pořádku, ale posílám to zvlášť takže bude více mejlů. toto je focené na CBR 600 takže siréna pod sedlem moc místa nemá, ale na Fazeru tam mám víc místa.

Tak snad vám to trochu pomohlo a kdyby něco, klidně se zase ozvěte, pokud budu moct, rád pomůžu a poradím.


Jirka <jiri1108@seznam.cz>

Fotogalerie:

Video:

alarm1 - reakce na otevření kufru 15sec 4,70MB

alarm2 - reakce při nasednutí na motku 9sec 1,35MB

alarm3 - signalizace zap./vyp. Alarmu 6sec 1,69MB

alarm4 - reakce na vetřelce 4sec 1,55MB

alarm5 - zapnutí el při aktivovaném alarmu 4sec 1,51MB

alarm6 - zvuk alarmu 29sec 9,21MB

Dave:

www stránky prodejce alarmu:

 

Autoalarm jsem si objednal a s dodáním nebyl žádný problém. Problémek mi nastal, když jsem si chtěl alarm sám namontovat. v elektrice hondy vfr se moc nevyznám. myslel jsem si že ano, protože na jawě jsem si dělal všechno sám, ale tady je to trošičku složitější... přenechal jsem tedy montáž elektrotechnikovi ing. který montáž zvládl bravůrně. Čidlo, které je určené do kufru nechal být a já mu dodal místo té lodní sirény malou výkonnou sirénku od Conrada (cca 280kč). Navíc přidal několik čidel jiných, které umístil na různá zákoutí motocyklu. Jelikož je to precizní technik, proměřil výstupy a zjistil, že výstup na blinkry není adekvátní příkonu blinkrů, takže bylo nutné umístít to rozvodu ještě relátka a to i k siréně.
Citlivost otřesového čidla nemám stále perfektně naladěnou, takže motorka často houká po průjezdu náklaďáku, ale to chce čas a zkoušení. Na D.O. jsou dvě tlačítka, jedno hlavní na vypínání a zapínání alarmu a druhé se dá využít pro něco jiného, já bych chtěl časem nějakým způsobem zprovoznit tlačítko, aby startovalo motorku...
Tento alarm mohu jen doporučit.

Dave